Referencer og udtalelser

Jeg ønsker at gøre "en forskel" for mine klienter, og beder derfor altid om en feedback, anbefaling eller bekræftelse på om mine klienter føler, at de har fået indfriet forventninger til sessionen hos mig.

Nogle af mine klienter er meget sårbare og værner meget om privathed, så derfor kan jeg kun lægge referencer og anbefalinger ud på min hjemmeside, som jeg har fået lov til.

Jeg er altid dybt taknemmelig, når jeg får feedback og anbefalinger <3 

Certificeret  ID-Psykoterapeut & sygeplejerske

Birgitte Senning

 

Parforholds samtale om sammenbragte børn, værdier og fælles fodslag ❤️

11/11-2022

"Tusind tak for virkelig god og professionel hjælp igår... Vi var begge MEGET glade da vi tog fra dig 🙂
Jeg følte der blev fjernet 15 kg fra min brystkasse og skuldre... Det er en helt vild følelse

Du er hamrende dygtig til det du laver... Det skal du vide ❤️"

SMS fra Kristina Kanstrup 11/11-2022 - lagt op efter tilladelse fra Kristina

Forældre til ung med udvikling af misbrug og støtte til udredning

30/11-2022

"Tusind tak for din hjælp og støtte igennem alt det her"

kh Kristina & xxxx

Januar 2021/ Uddrag af mail fra par i forløb 🌸

 

"​Hvis vi skal have vores forhold på ret kurs og ikke bare gå hver til sit, så har vi brug for dig.

Du tør sætte tingene på spidsen, du tør provokere og udfordre vores holdninger og se tingene fra et nyt synspunkt" 

Kærlig hilsen

Katja 💕

Mail fra nu afsluttet individuelt forløb 🌸

 

Kære Birgitte
Du er nærmest dagligt i mine tanker, på en positiv måde!! Når tanker og spørgsmål dukker op i mit hoved, tænker jeg : "Hvad ville Birgitte ha`sagt " eller " Hvad sagde Birgitte til mig ".
Selvom min terapi og samtaler hos dig ikke var over en lang periode og der ikke var forfærdelig mange af dem, så har du haft en kæmpe betydning i mit liv og min vilje  til at komme videre. 
Accept, vilkår og livsmod er blevet en naturlig del af mit ordforråd 🍀 
Musik har jeg altid været glad for, men den giver mig nu ny inspiration. Jeg giver mig tid og lytter mere til tekster. Specielt på mine løbeture, har musikken fået nyt liv og jeg lytter intenst og nyder historien i musikken.
Der er et par tekster der er blevet helt specielle for mig! Som for mig beskriver, hvordan jeg selv har haft det og har det nu. Tekster som også har givet mig håb og glæde. Tænk at andre ( også kendte og perfekte mennesker 😁) kan have det som mig !!
Hvis du har tid og lyst så lyt.
"Crazy" med Clara beskriver hvordan jeg havde det. Crazy
"Hele vejen" med Medina , her synger jeg til mig selv. Hele vejen
"2000 meter i frit fald" med Katinka, er vel nærmest min tilstand nu. Den handler om forelskelse og turde give slip. For mig handler den om forelskelse til mig selv, turde give slip og bare være 💚 2000 meter i frit fald
TAK Birgitte.
Kærlige hilsner fra
M J (kom hos dig i januar - marts eller deromkring)
 

SMS tilbagemelding -september 2020

Hej Birgitte

Lige en lille info :-) Her går det godt :-) Jeg var sidste gang hos dig d. 25 juli. Vi snakkede meget om kost og vægttab, og du sendte mig en kostplan. (Den har jeg nu ikke fulgt) Mit ønske var at få min vægt 15 kg ned. Jeg har nu tabt mig 10 kg, og har lige et par kg tilbage. Jeg kan klart mærke forskel på min psyke, som vi snakkede om, jeg nok ville. Det var blot en lille info til dig, jeg er sgu lidt stolt af mig selv :-)

Lars

SMS tilbagemelding -september 2020

Hej Birgitte

Jeg vil gerne sige tak for alt hvad du prøvede at gøre for os. Desværre havde min kæreste allerede truffet sin beslutning inden vi kom til dig. Jeg kan kun anbefale dig videre til andre, på trods af at udfaldet ikke gik som jeg havde ønsket.

Nicki

22 juni 2019

Helle

Jeg giver min aller varmeste anbefaling til Birgitte. Birgitte har en særlig evne til at kunne forstå følelser, situationer, tilstande og få guidet sin klient ind til essensen af problemet. Jeg sætter også stor pris på at Birgitte altid har en positiv tilgang til livet, udfordringer og formår at få vendt ens tilgang og opfattelse af tingene, til noget konstruktivt og nyttigt. Tiden flyver afsted og selvom en session tager 1 1/2 time, så keder man sig bestemt aldrig i Birgittes sessioner <3 Jeg kommer igen og igen <3

SMS tilbagemelding - maj 2018

“Hej Birgitte. Tusind tak for en helt fantastisk eftermiddag<3 Det er så tankevækkende de ting man gennemgår med dig :-) og man føler man går ud på en positiv rejse i god energi. Vi vil rigtig gerne følge dine gode råd, for du fik sat helt nye vinkler på” Og det er jo præcis det man trænger til, når alt er kørt fast. Vi ses helt sikkert igen <3 Kh Hanne og Henrik

4 januar 2018

Hanne - Kalundborg

Hej Birgitte, ja tiden er gået siden jeg var hos dig sidste gang. Men som du selvfølgelig ikke ved, -  har du fyldt SÅ meget i mit liv på det positive område. Der har ikke været en dag, uden jeg nærmest har gennemgået vores samtaler. Og meget forstår jeg sådan i små hak undervejs.
Jeg har henvist en rigtig god ven til dig , som mangler hjælp. Fordi jeg ved hvor meget du har rykket inden i mig, og du vil være den rette til at hjælpe ham. Det er helt vildt, som jeg af og til "hører" dig vejlede mig stadig væk. Du har været den største inspiration til, at jeg fik rykket i mit liv. Du er mega god til at gå til stålet - det er også lidt hårdt, men det er der man bliver ramt og indser, at det er kun en selv, som kan ændre noget i ens liv, livsstil og personlighed.
Jeg glæder mig til at komme i gang igen. Jeg kan godt lide at du er konkret og direkte, så man lige får et par kameler at sluge :-) - Man kan ikke bare gemme sig bag ord, fordi du holder fast i en, indtil det man siger giver den rigtige mening. Og det kan jeg rigtig godt lide. Det er noget som jeg husker og mærker på den gode måde. Vi ses snart. Du må meget gerne dele min anbefaling på din hjemmeside.

Kh Hanne

SMS tilbagemelding - december 2017

Tak fordi du er en stjerne i en hård tid. mvh Maria

Tilbagemelding fra en forældre

Kære Birgitte, jeg ville bare lige sige tak igen og fortælle hvordan det gik med min datter, Vi hentede hende samme dag på efterskolen, og den korte version er at det lykkedes os at få hende ind på en netop opstået ledig plads på en fantastisk musik efterskole, hun føler sig rigtig godt hjemme allerede og er blevet taget fantastisk imod. Så igen mange tak for hjælpen med at gøre det helt klart, hvad der måtte gøre. Mange hilsner fra Solvej

Mit svar:

Hej Solvej - SÅDAN - Mor trådte i karakter <3 Hvor det glæder mig at høre! Hvor er det skønt at høre, at du handlede på det samme dag og at der var en plads på den rette efterskole. Tak for opdateringenog masser af gode tanker til jer. Kærlig hilsen Birgitte

Dato: 16/11-2017

Mail fra et par som har været i parterapi

Kære Birgitte, som lovet så får du feed back efter vores session hos dig. Som vi fortalte har vi aldrig været i terapi før, hverken sammen eller hver for sig. Vi havde absolut ingen forventninger eller tro på, at vi kunne komme hjem med en løsning og en forståelse for, hvorfor vi var kørt helt af sporet. Samtalen med dig har været en kæmpe øjenåbner for os begge. Ikke blot omkring vores parforhold, men hvor usundt og stresset vi lever vores liv. Vi har taget ALT til os og vi er igang med at lave varige forandringer. Vi havde aldrig troet at vi kunne få så meget med hjem efter kun 1 session. Hvis ikke vi kommer igen, så er det fordi det går godt. Hvis vi får brug for det, så vil vi uden tvivl komme til dig. Vi anbefaler dig i vores netværk. Kh Lone  og Bent

Tirsdag d. 14/11- 2017

SMS besked fra en af mine klienter

"Hej Birgitte

Vil bare sige at du har tryllet den fedeste energi og glæde ind i mit sind, FANTASTISK <3 Lang tid siden jeg har været så glad langt inden i, tusind tak<3 Du er bare guld værd i livet

KH Hanne"

Søndag d. 6/8- 2017

Linda Svartzengren, Intensiv & traume sygeplejerske på Rigshospitalet

"Søger du en professionel, seriøs og samtidig empatisk terapeut hvor du kan føle dig tryg? Så er Birgitte Senning den rette. Birgitte er i besiddelse af en høj grad af emotionel intelligens som evner at favne dig på en ligeværdig måde igennem processen, hvor du hele tiden har dig selv med.

I behandling hos Birgitte er det ikke kun et spørgsmål om at "blot" at lytte, men også en konstruktiv dialog til at finde de rette svar hos lige dig. Samtidig får du også nogle fantakstiske brugbare værkstøjer, som er nemme at bruge i det daglige. Min allervarmeste anbefaling til Birgitte"

Linda arbejder dedikeret for at støtte pårørende til alkoholafhænige<3 Hør Linda i programmet Kejser, - om at være pårørende til en alkoholiker.

Lyt til programmet Kejser her

Steen Svartsengren

"Min varmeste anbefaling af en særdeles kompetent ven, Birgitte - mon ikke de fleste har lidt baggage at sortere og smide ud i"

Steen Svartezengren er bla. kendt fra DR dokumentar "Sidste omgang i Whiskybæltet" og er ophavsmanden til gruppen ETOH, læs mere herunder:

ETOH     Artikel i Berlingske

20 november 2017

Charlotte Blicher, Vig - Vestsjælland

"Du kan trygt vælge Birgitte som din terapeut/ coach eller sparrings partner i alle livets spøgsmål. Birgitte besidder en særlig evne til at kunne sætte spot on på de dybereliggende årsager til, at livet ikke lykkes som man gerne vil have det. I sær sætter jeg stor pris på at der altid er god tid , man aldrig går uden at have fået en klarhed over sin situation og der er lagt en plan for næste skridt . Jeg anbefaler Birgitte som den aller bedste psykoterapeut"

Anne Gran, Sygeplejefaglig områdeleder

"Birgitte besidder en høj grad af professionel indlevelse, faglighe og opmærksomhed på at hendes klient, selv skal finde svaret og første skridt mod positiv forandring<3

Man er 100% i trygge og sikre hænder med Birgitte som terapeut, coach & samarbejdspartner"

Sine Nielsen, Lolland

"Jeg kan meget varmt anbefale Birgitte 
Jeg havde det rigtigt skidt gik og tumlede med en masse tanker, føelser og gamle mønstre, som jeg ikke selv kunne bryde.
..jeg var max stressede og sov dårligt.
Jeg følte/føler mig i trygge omgivelser - hvergang jeg er i terapi hos Birgitte.
Jeg har lært så meget om mig selv og fået nye måder at håndtere mine føleser på, og ikke mindst at slippe dårlig oplevelser.
Jeg kører turen fra Lolland til Vestsjælland hvergang, men det betyder ikke noget, da kemien er der og jeg ser frem til hvert et møde. Jeg føler hver gang, at jeg lige bliver lidt klogere på mig selv og livet. knus Sine 😊"

Anndorrit Jensen, administrativ medarbejder i Kalundborg

 "Jeg kan varmt anbefale Birgitte. Birgitte er en utrolig indlevende,empatisk, varm og kompetent psykoterapeut. Super dygtig og hurtig til at spotte temaet i det enkelte menneske. Der er en tryg og varm stemning hos hende, og man føler sig veltilpas. Birgitte er ærlig og troværdig. Jeg er m"eget taknemmelig over at have mødt Birgitte med alt det hun har gjort for mig!" 

Stresscoaching

Skriv til mig hvis du har spørgsmål & tidsbestilling her